Våra riksavtal

Trygga Boendet över hela Sverige

Genom riksavtal sluter vi ett centralt avtal med en byggare som behöver hjälp på flera ställen i Sverige. Samarbetet med JSB är ett bra exempel. När de bygger ett av sina typhus i Trygga Boendet, är det en Comfortmedlem som gör VS-entreprenaden. Beroende på var i landet det ska byggas är det olika medlemmar som utför jobbet. Genom att arbetet dokumenteras kan vi föra vidare vår samlade kunskap in i nästa projekt och till nästa Comfortmedlem som ska utföra arbetet.

Att teckna ett riksavtal med oss innebär också att du som kund får en samarbetspartner som har lokal förankring och engagemanget som kommer av entreprenörskapet, samtidigt som du har tillgång till rikskedjans muskler, kompetens och möjligheter.

Kontakt:

Peter Sjölin, Affärsområdeschef Entreprenad & Service, peter.sjolin@comfort.se

Entreprenad – från bostäder till industrilokaler

Våra medlemmar blir anlitade för VS-installationer, både som totalentreprenörer och underentreprenörer. Projekten spänner över många områden.

Läs mer
Entreprenad – från bostäder till industrilokaler

Sveriges största VVS-installationskedja

Comfort består av 130 medlemsföretag – lokala engagerade entreprenörer med sammanlagt 1800 certifierade montörer – som tillsammans bildar Sveriges största VVS-installationskedja. Våra kunder är bland annat stat, kommuner och byggbolag som anlitar oss för olika former av entreprenad, både rikstäckande och lokalt. Dessutom erbjuder vi service och underhåll. Att anlita ett Comfort-företag ska alltid kännas tryggt och bekvämt, eller som vi säger – Comfortabelt.

Läs mer

Hitta ditt lokala Comfort-företag

Här finns vi