Värme & Energi

Värme & Energi

Våra tjänster kring uppvärmning och energismarta lösningar

Med vår expertis kring uppvärmning och energibesparing hjälper vi dig med allt från rådgivning och energismarta produktval till installation och underhåll av nya värmelösningar. Även små åtgärder, som byte av gamla uttjänta produkter eller en enkel kontroll, kan ge stora resultat på såväl inomhuskomfort som elräkning.

Det finns många sätt att värma upp sitt hus på
Fjärrvärme, bergvärme, jordvärme eller luft-vattenvärmepump? En av de största energikostnaderna för villaägaren är uppvärmning och varmvatten. Därför är valet av värmekälla en viktig fråga. 

Här kan du läsa mer om hur du väljer värmekälla.

Vi installerar ca 4 000 nya värmepumpar per år och vet att det går att sänka energikostnaderna hemma hos de allra flesta. Det är dock flera faktorer som påverkar vilken typ av uppvärmningssystem du bör välja - allt från hustyp till var i landet du bor. Även om du har ett nyare värmesystem kan det löna sig att göra energieffektiviserande åtgärder. Oavsett behov hjälper vi dig att hitta den rätta lösningen.

Få Comfort-koll
Det kan vara svårt att veta exakt vad du ska titta på om du vill försäkra dig om att allt i huset fungerar som det ska. Ett tryggt och bekvämt sätt att snabbt få koll på läget är att boka vår tjänst Comfort-kollen, antingen här eller hos din närmaste Comfort-företag. Då gör vi ett hembesök där vi tillsammans går igenom ditt vatten- och värmesystem. Allt för att du ska kunna göra så energismarta investeringar för framtiden som möjligt.

Så här går det till

Comfortkollen

Comfortkollen är vår rådgivningstjänst där vi gör ett hembesök och går igenom allt som rör vatten, värme och energi i ditt hus. Efter kontrollen får du en checklista med tre alternativ där den viktigaste punkten betyder åtgärda nu. Boka hos närmaste Comfort-butik eller fyll i dina uppgifter direkt, så kontaktar vi dig för ett hembesök.

Boka här

Comfort hjälper dig

Kontakta Comfort så hjälper vi dig att installera ditt nya värmesystem.

Comfortkollen

Från rådgivning till installation av nya värmelösningar med Comfortkollen

Hitta ditt närmaste Comfort-företag