Installerat & Klart är ett tryggt och smart paketerbjudande som innebär att du får ett fast pris för byte och installation av våra produkter.

Testa installerat och klart när du ska byta ut hela eller delar av ditt badrum. Comfort finns över hela Sverige och kan det mesta som rör vatten och värme. En av fördelarna med att anlita oss är att vi erbjuder både tjänster och produkter. Så oavsett vad det handlar om, badrums- eller energilösningar, hjälper vi dig gärna med installationen också.

 

Vi har drygt 1 800 certifierade montörer som garanterar en trygg och, som vi brukar säga, Comfortabel leverans. Dessutom ingår frakt och bortforsling av din gamla produkt. Med generösa garantier på såväl märkesprodukter som på utfört arbete kan du lita på att du är i trygga händer. 

IoK_IconComp (1).png

Till ett fast pris ingår detta:

  • Produkt
  • Hemleverans 
  • Byte och installation
  • Installationsmaterial
  • Bortforsling av din gamla produkt
  • Arbetet utförs av en certifierad montör

 

 

Boka Installerat & Klart när du köper en produkt via vår e-handel, då kan du också bestämma vilken dag som passar dig bäst för att någon av våra certifierade montörer ska komma hem till dig och installera produkten.

 

Läs mer om våra produktspecifika villkor för Installerat & Klart här!

Installerat & Klart

Så här går det till

Installerat & Klart

Allt vi säljer kan vi installera

ROT-avdrag - vad innebär det?

Som fastighetsägare kan du ha rätt till ROT-avdrag när du köper vissa hantverkartjänster. Här får du veta vad som gäller.

Läs mer

Hitta ditt närmaste Comfort-företag