• Sveriges största VVS-kedja
  • Säker vatteninstallation
  • Hemleverans med installation
Comfort

Comfort-kollen

Comfort-kollen

Comfort-kollen

Comfort-kollen

Rådgivning kring uppvärmning och energibesparing

Har du koll på hur mycket pengar du kan spara genom att kasta ut gamla energitjuvar? Att byta till mer moderna element, installera en ny värmepump eller laga ett vattenlås kan löna sig för de flesta hushåll.

Comfort-kollen är vår rådgivningstjänst där vi gör ett hembesök och går igenom allt som rör vatten, värme och energi i ditt hus. Efter kontrollen får du en checklista med åtgärder som kan ge dig en lägre energikostnad och ett mer miljösmart hem. Checklistan ger dig en indikation på vad som fungerar bra, eller mindre bra, i din bostads vatten- och värmesystem.

Vid behov hjälper vi dig också i nästa steg, med lämpliga åtgärder, rätt produktval, byte och installation av nya produkter och bortforsling av de gamla.

Exempel på saker vi kontrollerar:

✔ Tappvatten och värmesystem
✔ Cirkulationspump
✔ Varmvattenberedare
✔ Temperatur i hemmet
✔ Handvred/Termostater på element
✔ WC-stol
✔ Anslutning till diskmaskin och tvättmaskin
✔ Vattenlås och avlopp

Boka hos närmaste Comfort-butik eller direkt här på comfort.se, så kontaktar vi dig för ett hembesök. 

Comfort-kollen - Nu 995 kr

Comfort-kollen är vår rådgivningstjänst där vi gör ett hembesök och går igenom allt som rör vatten, värme och energi i ditt hus. Efter kontrollen får du en checklista med tre alternativ där den viktigaste punkten betyder åtgärda nu. Boka hos närmaste Comfort-butik eller fyll i dina uppgifter direkt, så kontaktar vi dig för ett hembesök.

Boka här

Hitta ditt närmaste Comfortföretag