Installerat & Klart

Installerat & Klart

Installerat och klart är ett tryggt och smart paketerbjudande som innebär att du får ett fast pris för byte och installation av våra produkter.

Comfort finns över hela Sverige och kan det mesta som rör vatten och värme. En av fördelarna med att anlita oss är att vi erbjuder både tjänster och produkter. Så oavsett vad det handlar om, badrums- eller energilösningar, hjälper vi dig gärna med installationen också. Vi har drygt 1 800 certifierade montörer som garanterar en trygg och, som vi brukar säga, Comfortabel leverans. Dessutom ingår frakt och bortforsling av din gamla produkt. Med generösa garantier på såväl märkesprodukter som på utfört arbete kan du lita på att du är i trygga händer. 

 INSTALLERAT & KLART

Till ett fast pris ingår detta:
* Produkt
* Hemleverans 
* Byte och installation
* Installationsmaterial
* Frakt och bortforsling av din gamla produkt
* Ev. deponi
* Arbetet utförs av en certifierad montör

Läs mer om villkoren för Installerat & Klart här!

Boka installerat & klart via e-handeln eller kontakta din närmaste Comfort.
Välj ett installationsdatum som passar dig!

 

Spara 100 000 kronor på ROT

Med ROT-avdraget får du dra av 30% av arbetskostnaden, eller upp till 50 000 kronor, när du gör reparationer i villa eller fritidshus. Avdraget gäller per person, så är ni två ägare kan ni dra av upp till 100 000 kronor på Comforts arbete. Skattereduktionen gäller för reparationer, ombyggnad och tillbyggnad. 

Hitta ditt närmaste Comfortföretag