• Stanna i din Comfort-zon - Handla på comfort.se!
  • Missa inte våra Badrumsdeals. Gäller t.o.m. 7 juni
  • 1-14 juni - 20% på produkter från Damixa
Comfort
usp

Stanna i din Comfort-zon. Handla online.

Utomhusdusch

Utedusch är något av en lyxigt detalj att ha. Vill du dessutom ha en utedusch som blir soluppvärmd, är rostfri, lyxig och enkel? Då har du kommit rätt. Demerx utomhusduschar passar perfekt till villan, sommarstugan, vid poolen eller var du vill, så länge det finns vattenanslutning.

Varumärke
Yta
Egenskap

Demerx Sunny 20 utedusch inkluderar blandare och soluppvärmd varmvattenberedare som rymmer 20 liter vatten vilket motsvarar ca 10 minuters duschning. Duschen kopplas ihop direkt på trädgårdsslangen med standard koppling. Alla delar är i rostskyddat material, svart plast och rostfritt stål. Uteduschen placeras lämpligast på underlag så som trädäck, trätrall (finns som tillbehör), stensättning eller betongplattor.

 

Tänk dig en svalkande dusch efter bastun eller en löparrunda. Eller spola av dig efter ett dopp i poolen. Duschen har en kulled i duschhuvudet för att enkelt kunna vinklas med relativt simpel, dock genialisk konstruktion. Fyll snabbt och smidigt det svarta plaströret med kallvatten från trädgårdsslangen som i sin tur värms upp av solen. Vid duschning tas vatten både från trädgårdsslangen samt från duschens rör. Välj rätt temperatur med den integrerade blandaren för en skön tempererad dusch.
Observera att vattnet i de soluppvärmda uteduscharna kan bli upp till 60º varmt! Öppna därför alltid blandarvredet i kallt (blå) läge.

 

Inför vinterförvaringen töms duschen med den smidiga avtappningsventilen. Börja med att koppla ur trädgårdsslangen och öppna blandaren så att allt vatten rinner ur. Skruva sedan bort duschen, vänd den upp-och-ner och se till att den är helt tömd på vatten. Avsluta med att tvätta duschen utvändigt. Förvara helst duschen på torr, mörk och frostfri plats.