Kranar & Blandare

Comfort erbjuder ett brett sortiment av kranar och blandare i olika prisklasser och modeller. Vi har kranar från kända varumärken som Mora, FM Mattsson och Tapwell, m.fl. Här hittar du allt från tvättställsblandare, köksblandare och dusch- och badkarsblandare. Vi har även ett gediget utbud av tillbehör så som blandarfästen, vattenutkastare och bottenventiler.

 

Här får du tips på hur du väljer rätt blandare.

Kategori
Varumärke
Yta
Egenskap
  • Rensa filter
  • Filtrera efter...

    • Kategori

    • Varumärke

    • Yta

    • Egenskap

Att renovera kan vara kostsamt, men ibland räcker det att byta ut en eller ett par detaljer om man vill förnya hemmet. Genom att välja rätt typ av kran eller blandare kan du förutom att bidra till helhetsintrycket även sänka dina energikostnader. Det finns gott om blandare med olika typer av eko-spärrar som sparar både vatten och energi. En duschblandare med högt tryck, men där du kan reglera vattenmängden kan kosta något mer – men sparar på vattenåtgången. Ett annat miljövänligare alternativ är en sensorblandare som endast rinner när du håller händerna under kranen. En snålspolande kran innebär en besparing på sikt!

 

Comfort har ett omfattande sortiment som inte enbart håller högsta branschstandard utan även är framtagna utifrån den senaste teknologin med hänsyn till miljön. Designen är förstås också viktig och ska passa in i just ditt hem. Har du en mer modern eller klassisk inredningsstil? Välj mellan allt från strama kromade blandare med rektangulär form till romantiska i antikmässing med vitt porslin eller kanske en med mer unikt formspråk. 

 

Vi vet att design och utformning är viktiga komponenter och därför har vi ett brett sortiment med modeller i flera olika stilar. En tilltalande blandare med smarta funktioner kan innebära en större förbättring än många tror. Vi hjälper dig att hitta rätt modell till ett pris som passar din budget.

 

Missa inte vår komfortabla tjänst Installerat och klart! Få din kran hemlevererad och monterad, smidigt och till ett fast pris.