Badkarsblandare

Det ska vara enkelt att sätta på och stänga av vattnet och välja temperatur för ditt bad. Med ett brett sortiment av mångfunktionella badkarsblandare hittar du enkelt den blandare som passar just dina behov. Vi har högkvalitativa badkarsblandare från Damixa, FM Mattsson, Mora, Oras och Tapwell.

Varumärke
Yta
Egenskap

En badrumsrenovering kan bli omfattande och valen är många att ta ställning till. Blandaren till din dusch eller ditt badkar är ett av dem, så lägg gärna lite tid på att hitta den badkarsblandare som passar dig bäst. Det ska till exempel vara enkelt att slå på och stänga av vattnet och välja rätt temperatur. Badkarsblandare finns som ettgreppsblandare och tvågreppsblandare. Fundera gärna över vilken spak eller vilket vred du vill ha och tänk in samtliga familjemedlemmar. Kan till exempel barnen hantera den?

 

Att montera en badkarsblandare
Du kan själv byta din badkarsblandare - se bara till att stänga av vattnet först! Om du behöver tips och råd får du gärna kontakta någon av våra kunniga montörer. Vi kan också hjälpa dig att installera den. Här finns vi.

 

Tänk på att din blandare syns. Ha stilen i ditt badrum i omtanke; hur kan blandaren förstärka intrycket och passa in i helheten? Vi har allt från strama stålblanka badkarsblandare till romantiska i antikmässing.

 

Planerar du en totalrenovering av badrummet, men behöver hjälp att förverkliga dina idéer? Då rekommenderar vi vår tjänst Comfort färdigt badrum! Med hjälp av våra erfarna medarbetare tar vi tillsammans med dig fram en detaljerad, skräddarsydd offert av hela arbetet som innefattar rivning, underarbete, produkter, installation, städning och projektledning. Plus en tydlig tidplan!