Tvättställsblandare

Visst är det trevligt om din tvättställsblandare är snygg och piffar upp ditt hem, men funktionen är minst lika viktig. Comfort har ett stort urval tvättställsblandare i många olika former för att matcha din stil! Hitta din blandare bland moderna, klassiska, och beröringsfria modeller med en- eller tvågreppsfattning.

Vi hjälper dig gärna att hitta rätt! Här får du 8 bra tips vid val av blandare.

Kategori
Varumärke
Yta
Egenskap
  • Rensa filter
  • Filtrera efter...

    • Kategori

    • Varumärke

    • Yta

    • Egenskap

När det kommer till att välja detaljerna i ditt badrum är val av blandare en av de viktigaste. Välj en som är anpassad efter ditt badrums förutsättningar och dina behov. Bra att tänka på är till exempel att pipen inte ska sitta för nära kanten på tvättstället vilket i sin tur leder till att det är svårt att komma åt och tvätta händerna ordentligt. Det ska vara enkelt att använda blandaren och reglera temperaturen. Testa gärna spak eller vred och tänk in hela familjen. Kan till exempel barnen hantera den? 

 

Hos Comfort hittar du ett brett sortiment av tvättställsblandare för att matcha dina önskemål när det kommer till både smak och funktion. Samtliga produkter håller en mycket hög standard från välkända varumärken så som FM Mattsson, Mora, Oras, Tapwell, Damixa. Välj bland olika stilar och ytor som klassisk krom eller mer unika material så som mässing, rose gold, honey gold eller koppar.

 

För dig som går i badrumsrenoveringstankar vill vi tipsa om vår tjänst Comfort färdigt badrum där vi erbjuder en helhetslösning och tar ansvar för hela renoveringen från idé till färdigt badrum.