Vattenutkastare

Vattenutkastaren är din vattenkran utomhus. Vanligast är att vattenutkastare ger dig kallt vatten, men det finns även modeller om du vill ha varmt vatten till trädgården. Comfort har självdränerande, fryssäkra vattenutkastare som monteras genom vägg.

 

Boka gärna din trädgårdskran med montering, Installerat och Klart, för en trygg och bekväm installation där hemleverans och installationsmaterial ingår till ett fast pris!

Varumärke
Yta
Egenskap

Vattenutkastaren är avsedd för montering utomhus på hus- eller förrådsväggen. Samtliga av våra modeller säljs i slitstarkt krom och slås på och stängs av med nyckel. Välj mellan en eller två anslutningar. Ska du främst använda trädgårdskranen på sommaren för att vattna blommor och gräsmatta behöver du ingen avancerad modell. Men behöver du däremot kunna reglera temperaturen krävs en vattenutkastare med kall- och varmvattenreglage.

 

Hitta den utomhuskran som passar bäst för dina behov från FM Mattsson, Oras eller Mora. Hos oss på Comfort kan du hitta en effektiv vattenutkastare till bra pris.

 

Låt oss hjälpa dig att få koll på din energiförbrukning via vår rådgivningstjänst Comfort-kollen.
I tjänsten ingår ett hembesök där vi går igenom allt i ditt hem som rör vatten, värme och energi. Efter besöket tar vi fram en checklista med förslag på åtgärder som kan ge dig ett mer funktionellt och klimatsmartare hem.