Om Comfort-kedjan

Comfort är Sveriges största VVS-installationskedja med 130 medlemsföretag och drygt 1 800 certifierade montörer. Som återförsäljare av branschens bästa varumärken erbjuder vi helhetslösningar inom vatten och värme, med allt från material och installation till service och underhåll.

Vår samlade erfarenhet och det faktum att vi finns över hela landet gör oss till en pålitlig partner med stark lokal förankring, som kan installera allt vi säljer. Så oavsett om det gäller injustering av ett värmesystem, att få en blandare, Installerad & Klar, eller att bygga ett helt nytt Färdigt Badrum hjälper vi dig hela vägen, från början till slut.

De flesta av våra Comfort-företag säljer det stora utbud av produkter från välkända varumärken som vi jobbar med. Läs mer om vilka varumärken vi jobbar med. I våra 60 butiker har vi dessutom badrumsutställningar där du, förutom kompetent rådgivning, kan hitta mer inspiration och bekanta dig närmare med produkterna.

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller vill veta mer!

Hitta ditt närmaste Comfort-företag

Historik Comfort-kedjan

1972
Comfort-kedjan grundas av de tre entreprenörerna CA Andersson från Vaggeryd, Stig Karlsson från Tranås och Henry Schildt från Åstorp. Deras affärsidé är att sälja badrumsartiklar i butik till privatpersoner.

1978
Ett antal företagare lämnar Comfort-kedjan, för att fokusera på inköp i stället. Den nya kedjan får namnet Reko.

2005
Comfort och Reko går samman och bildar Reko Comfort. Med ens blir två mellanstora kedjor en av marknadens ledande VVS-aktörer, med ett starkt erbjudande till både privatkunder och företagskunder.

2008
Kedjans namn ändras till Comfort.

2010
Med 130 medlemsföretag och 65 butiker är Comfort Sveriges i särklass största kedja inom VVS-installation.

2016
Medlemsföretagen i kedjan omsätter tillsammans cirka 4,9 miljarder kronor.