Utvalda produkter

Kära kunder!

Vi har alla ett ansvar att minska spridningen av COVID-19 och vi på Comfort-kedjan tar vårt ansvar på största allvar. Tillsvidare kommer vår e-handelsverksamhet att fortsätta som vanligt och vi gör vårt yttersta för att bedriva den säkert.

 

Våra Comfort-företags medarbetare träffar dagligen kunder i deras hem och i sina butiker, och vi vill självklart att ni ska känna er trygga med att fortsätta handla av oss. Därför har vi vidtagit flera försiktighetsåtgärder för att säkerställa att vår verksamhet inte ska bidra till ökad smittspridning.

 

Det innebär att vi:

    ¤  följer myndigheternas rekommendationer för att säkerställa våra kunders och medarbetares hälsa och säkerhet.

    ¤  har vidtagit extra åtgärder rörande hygien och har tydliga riktlinjer för hur vi agerar i kontakt med varandra.

    ¤  inte tillåter närvaro för medarbetare som är förkylda, hostiga och har feber. Vi uppmanar också dig som kund att avboka alla former av hembesök eller besök i butiken om du eller någon i hushållet visar tecken på sjukdom.

 

Kontakta ditt närmaste Comfort-företag för att få veta vilka säkerhetsåtgärder de vidtagit lokalt. Tillsammans kan vi ta vårt samhällsansvar och förhindra onödig smittspridning.

Välkommen till oss på Comfort!

Sveriges största VVS-installationskedja

Comfort är Sveriges största VVS-installationskedja med 130 medlemsföretag och drygt 1 800 certifierade montörer. Som återförsäljare av branschens bästa varumärken erbjuder vi helhetslösningar inom vatten och värme, med allt från material och installation till service och underhåll.

Vår samlade erfarenhet och det faktum att vi finns över hela landet gör oss till en pålitlig partner med stark lokal förankring, som kan installera allt vi säljer. Så oavsett om det gäller injustering av ett värmesystem, att få en blandare, Installerad & Klar, eller att bygga ett helt nytt Färdigt Badrum hjälper vi dig hela vägen, från början till slut.

De flesta av våra Comfort-företag säljer det stora utbud av produkter från välkända varumärken som vi jobbar med. Läs mer om vilka varumärken vi jobbar med. I våra 60 butiker har vi dessutom badrumsutställningar där du, förutom kompetent rådgivning, kan hitta mer inspiration och bekanta dig närmare med produkterna.

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller vill veta mer!