Kök

Hos Comfort hittar du produkter till ditt kök. Se vårt utbud nedan av diskhoar, vattenfelsbrytare och köksblandare med hög kvalitet från välkända varumärken så som Tapwell, FM Mattsson, Oras, Damixa och Mora.

 

Behöver du hjälp med installation och montering? Läs mer och boka vår smidiga och fördelaktiga tjänst Installerat & klart. Till ett fast pris!

Kategori
Varumärke
Yta
Egenskap
  • Rensa filter
  • Filtrera efter...

    • Kategori

    • Varumärke

    • Yta

    • Egenskap

När det kommer till val av detaljer så som diskho och köksblandare är det viktigt att välja utifrån dina behov, smak och inredningsstil. Många skulle säga att design och utformning är minst lika viktig som funktion!
Genom att välja rätt produkt kan du förutom att sätta prägel på ditt kök även sänka dina energikostnader till exempel med hjälp av någon av våra köksblandare med eko-spärr.

 

Comfort erbjuder ett gediget utbud i en rad olika utföranden och funktioner från varumärken som håller högsta kvalitet med lång hållbarhet som ska tåla att användas dagligen. Ta del av vårt noga utvalda sortiment!
Vi har diskhoar i krom, mässing, koppar och black chrome som kommer med enkla eller dubbla hoar.

 

Läckande kökskran? Eller vill du uppdatera köket utan att lägga en förmögenhet på nytt kök? Att byta ut köksblandaren är ett kostnadseffektivt sätt att förnya ditt kök men också ett sätt att minska din energiförbrukning. Välj bland vårt breda sortiment av moderna, tidlösa, klassiska, unika eller beröringsfria köksblandare, med eller utan diskmaskinsavstängning. Vi har blandare i koppar, brons, honey gold, krom, mattsvart, brushed nickel för att välja några.

 

För att förhindra vattenskador rekommenderar vi att du installerar en vattenfelsbrytare i ditt hem. En vattenfelsbrytare upptäcker vattenläckage i tid i ditt kök, badrum, tvättstuga och källare.

 

Vill du får hjälp med att prioritera eventuella åtgärder som behöver göras i ditt hem? Då rekommenderar vi vår rådgivningstjänst Comfort-kollen! Då går vi igenom allt som rör vatten, värme och energi. Efter kontrollen i ditt hem sammanställer vi en checklista med förslag på åtgärder.