Dusch

Comfort erbjuder ett brett sortiment av bland annat duschhandtag och duschblandare från välkända varumärken som FM Mattsson, INR, Damixa, Mora, Oras och Tapwell. Du hittar allt från kompletta exklusiva takduschset med generösa taksilar till enklare, smidiga handduschar.

 

Missa inte att du via vår tjänst Installerat & Klart kan få din nya dusch levererad och monterad av oss!

Kategori
Varumärke
Yta
Egenskap
  • Rensa filter
  • Filtrera efter...

    • Kategori

    • Varumärke

    • Yta

    • Egenskap

Längtar du efter en ny dusch? Behöver du byta ut en läckande duschslang eller planerar du att renovera hela ditt badrum? 
Att totalrenovera ett badrum kan bli både kostsamt och ta tid. Du behöver inte renovera allt utan ibland räcker det med till exempel en ny dusch för att lyfta helhetsintrycket! Du behöver inte heller byta ut hela duschen bara för att duschslangen eller duschhandtaget gått sönder. Välj det som passar dig när det kommer till stil, form och färger så som klassisk krom, mässing, koppar eller black chrome. 

 

Vi har allt ifrån moderna takduschar, klassiska handduschar och även duschar för utomhusbruk. Våra utomhusduschar från Demerx med funktioner som soluppvärmning ger en lyxig härlig känsla till villans pool eller utanför bastun vid sommarstugan.

 

Via vår Installations-tjänst kan du snabbt och enkelt få din nya dusch på plats! Självklart kan du även välja att hämta upp dina produkter i någon av våra lokala Comfort-butiker.

 

Behöver du hjälp med din badrumsrenovering? Comfort Färdigt Badrum är en av våra populära helhetslösningar för vi tar ansvar för hela din renovering från idé till färdigt badrum. Våra kvalificerade, certifierade montörer utför jobbet tryggt och säkert från början till slut.
Din kontaktperson ser till att arbetet utförs professionellt, i rätt ordning och har direktkontakt med elektriker, snickare, målare, plattsättare och rörmontörer för att säkerställa att det blir färdigt i tid.
Du får en detaljerad offert för hela jobbet som innefattar tidplan, projektledning, ritning, rivning, underarbete, produkter och installation.
Givetvis erbjuder vi generösa garantier på både produkter och utfört arbete och du har även möjlighet att teckna Comforts Trygghetsgaranti!