Golvvärme

Funderar du på att installera golvvärme? Värmesystemet har många fördelar. Med golvvärme slipper du både element och rör längs väggarna. Istället för att värmen finns på koncentrerade platser i rummet fungerar hela golvytan som ett stort element, vilket ger en jämt och behagligt inomhusklimat.

 

Comfort erbjuder golvvärmesystem för alla typer av byggnader, rum och golv!

Varumärke
Yta
Egenskap

Med golvvärme får du en jämnare och behagligare uppvärmning än med element då hela golvet istället blir en stor värmekälla. I och med att värmen kommer ifrån rätt håll - underifrån, gör det att luften i rummet cirkulerar mindre. Detta leder i sin tur till att damm inte yr omkring på samma sätt.

 

Oavsett om du planerar att bygga nytt eller renovera befintlig bostad är golvvärme ett bra alternativ till värmesystem. LK Systems har under lång tid utvecklat och förädlat golvvärmesystem för att garantera en ekonomisk, trygg och miljövänlig produkt som är enkel att installera.

 

Det finns två huvudsystem för golvvärme: Elvärme och vattenburen värme. Oavsett vad du väljer har golvvärme många fördelar och det passar för alla typer av byggnader och värmekällor. Det gäller bara att välja rätt system, kablar, rör och övrigt material. Vi på Comfort kan hjälpa dig i djungeln av alla val och beslut. Kontakta oss!
Golvvärme är ett lågtemperatursystem och fungerar alldeles utmärkt tillsammans med exempelvis värmepump, solenergi eller spillvärme. Vilket i sin tur leder till en investering för både framtiden och miljön!

 

Vattenburen golvvärme fungerar lika bra i alla sorters byggnader, från den lilla sommarstugan till den stora industribyggnaden. Det kan installeras oavsett typ av golv och har en livslängd som är minst lika lång som din bostad. Ett vattenburet golvvärmesystem kan kopplas till vilken värmekälla som helst så skulle du i framtiden behöva byta energikälla är det inget problem! Ditt system kommer att fungera på exakt samma sätt som tidigare.

 

Vill du läsa mer?
Här är alla fördelar med golvvärme
Drömmer du om golvvärme? Här är expertens bästa tips för dig som vill göra slag i saken.