Badkar Alterna Ovale 1780 Badkar Alterna Ovale 1780
 • Badkar Alterna Ovale 1780
 • Badkar Alterna Ovale 1780

Om produkten

 • Produktdetaljer

  Stilrent fristående badkar med generösa mått. Badkaret är tillverkat i hållbart och lättskött glasfiberarmerat sanitetsakryl.

   

  Fyra justerbara och dolda ben.

   

  Detta badkar levereras med kromad pop-up-ventil för utloppet, samt utloppssats. Det är extra djupt och med den kromade ventilen med pop-up är placerad i mitten för ökad komfort.

   

  Mått:

  Längd:1780 mm

  Bredd: 800 mm

  Höjd: 585 mm

   

  Egenskaper:

  Placering: Fristående

  Material: Sanitetsakryl

  Blandare: Nej

  Överfyllnadsskydd: Nej

  Bottenventil: Ja

  Form: Oval

  Volym: 300 liter

   

  Produktdetaljer

  Storlek
  1780x800x585 (LxBxH)
  Utförande
  Alterna Ovale 1780
  Material
  glasfiberförstärkt akryl
  CE
  CE-märkt
  Varumärke
  Alterna
  Artikelnummer
  7335673
 • Manualer och skötselråd

  Pdf

Vanliga frågor

 • Hur funkar ROT-avdraget?

  Med ROT-avdraget får du dra av 30% av arbetskostnaden, eller upp till 50 000 kronor, när du gör reparationer i villa eller fritidshus. Avdraget gäller per person, så är ni två ägare kan ni dra av upp till 100 000 kronor på Comforts arbete. Skattereduktionen gäller för reparationer, ombyggnad och tillbyggnad. Läs mer på Skatteverkets hemsida.

 • Vem auktoriserar en VVS-installatör? Och vad innefattar auktorisationen?

  En auktorisation betyder att företagen som är auktoriserade uppfyller vissa krav. Säker Vatten ställer kraven, och kontrollerar även att de uppfylls.
  För att få en säker vatteninstallation som följer de bygg- och branschregler som gäller behöver VVS-företagen som utför dem vara auktoriserade. Företag som uppfyller kraven på utbildning och erfarenhet kan ansöka med hjälp av dessa ansökningshandlingar och få mer information här. 
  För att kunna utföra en säker vatteninstallation som följer de gällande bygg- och branschreglerna måste handlingarna visa det, och installationen ska vara projekterad som en sådan. Här kan du läsa mer om kraven samt hur det går till att ansöka om auktorisation hos Säker Vatten http://www.sakervatten.se/auktorisation-av-vvs-foretag

 • Jag skulle vilja byta min WC-stol. Hur gör jag?

  Om du vill byta din WC-stol mot en ny så kan du välja mellan en mängd WC-stolar med olika utseende och funktioner i vår e-handel. Där kan du också välja att få WC-stolen installerad genom att välja vår Installerat & Klart-tjänst där installationen ingår i priset. Läs mer om Installerat & Klart.

 • Vi ska renovera hela vårt badrum. Kan ni hjälpa oss med allt som behöver göras?

  Ja, inom konceptet Comfort Färdigt Badrum hjälper vi dig hela vägen från idé, skiss, 3D-ritning, materialval till slutkontroll.

  Ett badrumsbygge kräver många olika hantverkare. Hos oss får du en projektledare som samordnar hela renoveringen från början till slut. Tack vare behöriga elektriker, utbildade snickare, målare, plattsättare och Comforts certifierade rörmontörer kan du känna dig trygg med att arbetet utförs professionellt, i rätt ordning och inom en rimlig tidsplan. Läs mer om Comfort Färdigt Badrum här.

  Kontakta ditt närmaste Comfort-företag för utförlig offert. Här finns vi: