Badkar Nordhem Klarvik Badkar Nordhem Klarvik Badkar Nordhem Klarvik Badkar Nordhem Klarvik Badkar Nordhem Klarvik
 • Badkar Nordhem Klarvik
 • Badkar Nordhem Klarvik
 • Badkar Nordhem Klarvik
 • Badkar Nordhem Klarvik
 • Badkar Nordhem Klarvik

Om produkten

 • Produktdetaljer

  Ett lättplacerat badkar för det medelstora badrummet.

  Med Klarvik får du det fristående badkarets exklusiva karaktär samtidigt som det är lättplacerat.

  Badkaret har en rak baksida som med fördel placeras mitt på väggen och en rundad framsida med ett frikostigt uttryck. Det finns i två

  storlekar.

  Klarvik är tillverkat av Lucite®. Karet är framställt i ett enda stycke utan synliga skarvar. Bakstycket är öppet mot väggen vilket gör det möjligt att placera blandar­en direkt på sargen.

  På den mindre modellen placeras blandaren i hörnet

   

  Lucite® har alla fördelar som sanitetsakryl, men egenskaperna är förstärkta. Den tvärbundna dubbel-mantlade gjutakrylen ger en utomordentlig hållbarhet och en exceptionell styrka. Materialet utmärker sig även med en fantastisk, färgbeständig ytfinish och en varm, mjuk känsla mot huden.

  Badkar tillverkade i Lucite® lämnar Nordhem 10 års garanti på.

   

  Längd (mm): 1800/1650

  Bredd (mm):  790/755

  Höjd (mm): 580

  Baddjup (mm): 440

  Vattenvolym (l): 250/230

  Produktdetaljer

  Varumärke
  Nordhem
  Artikelnummer
  BK1675LFD

Vanliga frågor

 • Hur funkar ROT-avdraget?

  Med ROT-avdraget får du dra av 30% av arbetskostnaden, eller upp till 50 000 kronor, när du gör reparationer i villa eller fritidshus. Avdraget gäller per person, så är ni två ägare kan ni dra av upp till 100 000 kronor på Comforts arbete. Skattereduktionen gäller för reparationer, ombyggnad och tillbyggnad. Läs mer på Skatteverkets hemsida.

 • Vem auktoriserar en VVS-installatör? Och vad innefattar auktorisationen?

  En auktorisation betyder att företagen som är auktoriserade uppfyller vissa krav. Säker Vatten ställer kraven, och kontrollerar även att de uppfylls.
  För att få en säker vatteninstallation som följer de bygg- och branschregler som gäller behöver VVS-företagen som utför dem vara auktoriserade. Företag som uppfyller kraven på utbildning och erfarenhet kan ansöka med hjälp av dessa ansökningshandlingar och få mer information här. 
  För att kunna utföra en säker vatteninstallation som följer de gällande bygg- och branschreglerna måste handlingarna visa det, och installationen ska vara projekterad som en sådan. Här kan du läsa mer om kraven samt hur det går till att ansöka om auktorisation hos Säker Vatten http://www.sakervatten.se/auktorisation-av-vvs-foretag

 • Jag skulle vilja byta min WC-stol. Hur gör jag?

  Om du vill byta din WC-stol mot en ny så kan du välja mellan en mängd WC-stolar med olika utseende och funktioner i vår e-handel. Där kan du också välja att få WC-stolen installerad genom att välja vår Installerat & Klart-tjänst där installationen ingår i priset. Läs mer om Installerat & Klart.

 • Vi ska renovera hela vårt badrum. Kan ni hjälpa oss med allt som behöver göras?

  Ja, inom konceptet Comfort Färdigt Badrum hjälper vi dig hela vägen från idé, skiss, 3D-ritning, materialval till slutkontroll.

  Ett badrumsbygge kräver många olika hantverkare. Hos oss får du en projektledare som samordnar hela renoveringen från början till slut. Tack vare behöriga elektriker, utbildade snickare, målare, plattsättare och Comforts certifierade rörmontörer kan du känna dig trygg med att arbetet utförs professionellt, i rätt ordning och inom en rimlig tidsplan. Läs mer om Comfort Färdigt Badrum här.

  Kontakta ditt närmaste Comfort-företag för utförlig offert. Här finns vi: