Badrumsmöbler

Comfort erbjuder noga utvalda badrumsmöbler och badrumsinredning av högsta kvalitet. Badrumsmöbler anpassade för både små och stora badrumsutrymmen och möbler som passar utmärkt även i din tvättstuga. I våra fördelaktiga och prisvärda möbelpaket från kända varumärken som Svedbergs, Vedum, Dansani, INR, Ifö och Macro Design hittar du allt från speglar, tvättställ och kommoder till högskåp för smart och snygg badrumsförvaring.

Ta gärna del av våra 7 tips inför ditt val av badrumsmöbler!

Kategori
Varumärke
Yta
Egenskap
  • Rensa filter
  • Filtrera efter...

    • Kategori

    • Varumärke

    • Yta

    • Egenskap

Har du bestämt dig för att ta tag i ditt badrumsprojekt? Då kan det vara bra att börja med val av badrumsmöbler för att sätta stilen på ditt nya badrum. Man måste inte renovera hela badrummet, utan med enkla medel kan du förnya det befintliga genom att exempelvis ersätta gamla badrumsmöbler med nya. Vårt utbud av badrumsmöbler är brett och vi erbjuder möbler med bra förvaringsmöjligheter och fina detaljer.

 

Förvaring och möjligheten att organisera bland alla badrumsartiklar är viktigt för många av oss. Skapa bra förvaringsmöjligheter med hjälp av till exempel högskåp, kommod och spegelskåp. Med ett spegelskåp kan du enkelt hålla ordning bland dina skönhetsprodukter och annat som man vill ha nära till hands. Med ett högskåp kan du enkelt få ordning på till exempel handdukar, toalettpapper och toalettartiklar. Comfort erbjuder badrumsinredning i olika utföranden med smart förvaring och genomtänkta funktioner i slitstarka material som håller högsta kvalitet!

 

För dig som planerar att renovera hela eller utvalda delar av ditt badrum, men behöver vägledning för att förverkliga dina badrumsdrömmar rekommenderar vi vår tilläggstjänst Comfort färdigt badrum! Med hjälp av våra erfarna medarbetare tar vi tillsammans med dig fram en detaljerad, skräddarsydd offert av hela arbetet. Vi återskapar därefter ditt badrum i vårt 3D-program som ger dig möjligheten att prova på olika stilar, inredning, material och färgval. Glöm inte att kika på våra 8 bästa tips inför ditt badrumsprojekt!

 

Du kan enkelt och smidigt köpa dina nya badrumsmöbler online på comfort.se och om du så önskar även få det installerat och klart via vårt installationserbjudande med hemleverans och bortforsling.