Badrumstillbehör

När det är dags att uppdatera eller totalrenovera badrummet är det viktigt att få till helhetsintrycket och mycket sitter i detaljerna. Vilken stil är du ute efter? Sätt en personlig prägel på ditt badrum med de rätta badrumstillbehören. Hos Comfort hittar du allt ifrån handdukskrokar till designade toalettborstar.

Kategori
Varumärke
Yta
Egenskap
  • Rensa filter
  • Filtrera efter...

    • Kategori

    • Varumärke

    • Yta

    • Egenskap

Badrummet är ett av de rum i hemmet som vi spenderar mest tid i, så det förtjänar lite extra kärlek och omtanke. Med hjälp av inredningsdetaljer som förhöjer känslan skapar du enkelt en inspirerande och trivsam miljö.

 

Comfort erbjuder badrumstillbehör från välkända varumärken som samtliga håller hög kvalitet. För en mer lyxig, romantisk stil erbjuder Vedum sin serie Louis. Kanske vill du ha en mer klassiskt stilren inredning, då är Svedbergs eller Macro Designs produkter något för dig!

 

För dig som vill undvika att borra i kaklet, finns våra limbara/skruvlösa produkter från samtliga av våra varumärken eller fristående toalettpappershållare i innovativ design från Demerx.

 

Tillbehören ska uppfylla dina behov oavsett om det handlar om design eller funktion. Ovan hittar du ett gediget utbud av handduksstångar, handdukskrokar, handdukshyllor, toalettpappershållare och toalettborstar som kommer att bidra till helhetsintrycket och sätta prägel på ditt badrum!

 

Ska du fixa din bostad inför visningen? Då har vi tips på hur ditt badrum ska hålla måttet. Här är detaljerna du inte får missa enligt experterna.