Beröringsfria blandare

Beröringsfria blandare blir alltmer populära i våra hem. De passar badrum, tvättstuga och kök. En stor fördel med beröringsfri blandare är att den är hygienisk och ger i regel en lägre vatten- och energiförbrukning. Vi har både köksblandare och tvättställsblandare, se vårt utbud nedan.

 

Och glöm inte att vi kan installera blandaren åt dig. Till ett fast pris ingår hemleverans och montering. Här kan du läsa mer om vår tjänst Installerat & Klart.

Kategori
Varumärke
Yta
Egenskap

En sensorstyrd blandare passar överallt, både i kök, badrum och tvättstuga. Det är enkelt, bekvämt och praktiskt med en beröringsfri blandare då de är hygieniska samt ekonomiska då de minskar vattenförbrukningen. Det är en blandare som sätts igång via en rörelsedetektor istället för en eller två kranar.

 

Att använda sig av blandare som inte kräver beröring blir allt vanligare
Det har varit vanligt med beröringsfria blandare i offentliga lokaler, men nu tar de allt mer plats i våra hem. För barn är de både roligt och lättare att använda då temperaturen på vattnet håller en jämn och behaglig temperatur då man inte behöver vrida på några vred. Till och med mindre barn kan själva tvätta händerna, bara de når upp med händerna till handfatet.

 

Hygien
Beröringsfria blandare är hygieniska och enkla att hålla rena. Eftersom de går igång på automatik behöver inga smutsiga händer röra vid blandaren för att sätta igång vattnet.

 

Ekonomisk vinst
Risken med vanliga blandare är att vattnet ofta får stå och rinna trots att det inte behövs. Det är därför en god ekonomi att använda sig av rörelsefria blandare. Vattnet sätts igång när det behövs och stängs av när händerna tas bort. Det ger en stor skillnad i vattenförbrukningen.

Många av våra modeller är mycket snygga, bara det gör att många väljer en beröringsfri blandare istället för vanliga blandare till kök och badrum. Även om den kostar lite mer i inköp är det oftast en ”nätt” summa i jämförelse med en renovering av badrum eller kök. Och du har igen pengarna på vattenförbrukningen under tid.

 

Läs mer om varför du ska välja en beröringsfri blandare.