Duschväggar & kabiner

Badrummet är ett av de rum vi använder mest och är även hemmets mest utsatta. Det är därför viktigt att tänka igenom sina val och välja produkter i slitstarka tåliga material som tål fukt. Vi erbjuder ett brett sortiment av stilfulla duschväggar, duschhörnor, smarta skärmväggar och praktiska duschkabiner från INR, IDO, Macro Design och Svedbergs.

 

Självklart hjälper vi gärna till med leverans och installation också!
Läs mer om vår tjänst Installerat & klart!

Kategori
Varumärke
Yta
Egenskap
  • Rensa filter
  • Filtrera efter...

    • Kategori

    • Varumärke

    • Yta

    • Egenskap

Trött på att duscha i badkaret, dags att byta ut duschdraperiet mot en snygg duschvägg eller är du på jakt efter den perfekta nischväggen till ditt nyrenoverade badrum?

 

Duschen använder de flesta av oss mer eller mindre varje dag så ge det lite extra kärlek och omtanke vid en badrumsrenovering. Hos Comfort hittar du ett inspirerande utbud av duschlösningar från marknadens största kvalitetsvarumärken som ger dig möjligheten att skräddarsy efter dina önskemål! Vi har allt ifrån standardlösningar till mer exklusiva lyxiga alternativ.

 

Låt duschen spegla din personlighet och bli den plats där du tankar energi och spenderar en lugn stund. Ta del av vårt breda utbud bland duschkabiner, duschhörn med eller utan takdusch, nischduschar, skärmväggar och duschtillbehör. Du väljer själv kombination, mått och det utförande du önskar bland våra svängda, välvda eller raka väggar. För ett luftigt, rymligare intryck rekommenderar vi något av våra klarglasalternativ. Eller om du föredrar en privatare känsla när du duschar föreslår vi något av våra hel eller delvis frostade alternativ. Men glöm inte att mäta vad du har plats för innan du beställer dina produkter.

 

Behöver du hjälp att optimera badrummet utefter dina förutsättningar och samtidigt förverkliga dina drömmar? Vi erbjuder en helhetslösning från första idé till färdigt badrum via vår tjänst Comfort färdigt badrum! I tjänsten ingår projektledning, planering, skräddarsydd offert som innefattar rivning, underarbete, produkter, installation och städning. Ditt nya badrum ritas upp i vårt 3D-program där vi tillsammans med dig testar olika stilar, produkter, material, ytor och färger.