Duschhörn med takdusch

Skapa ett lyxigt duschhörn med takdusch från INRs serie LINC, världens första och hittills enda serie duschväggar med Svanenmärkning. LINC är en elegant och funktionell duschhörna som tillsammans med takduschen MIST ger dig en duschupplevelse utöver det vanliga.

 

Vi hjälper gärna till med leverans och installation! Läs mer om vårt trygga och smidiga installationserbjudande Installerat & klart!

Varumärke
Yta
Egenskap

INR är stolta att presentera kombinationsserien LINC - ett grönt alternativ där samtliga delar kan återvinnas. Serien ger dig en rad valmöjligheter och har det smarta patenterade lyftgångjärnet. Välj mellan glas i olika former och kvaliteter. Duschväggarna finns för placering i nisch, hörna, på badkarskant och mitt på väggen.

 

Den Svanenmärkta duschhörnserien passar för både det stora och lilla badrummet med fullt invikningsbara dörrar för att skapa mer rymd i ditt badrum. Välj mellan en eller flera dörrar och fasta glaspartier. Med funktioner så som utbytbara tätningslister och magnetlister som standard minimeras vattenstänk.

 

Takduschen MIST är utrustad med 3-funktionshanddusch för en extra ordinär duschupplevelse. I samarbetet mellan INR och Mora Armatur - världsledande inom blandarteknik blir resultatet en produkt av högsta kvalitet, genomtänkta funktioner och stilren design.
I den nätta termostatblandaren ryms flera innovativa tekniker såsom Safe Temp med unik vattentrycks- och temperaturkontroll, skållningsskydd som stänger av varmvattnet vid kallvattenbortfall, Eco Flow och Easy Clean som både minskar på vattenåtgången och håller smutsen borta.

 

Vill du få hjälp med att skapa ett miljösmartare hem och sänka dina energikostnader? Få koll på din förbrukning med vår rådgivningstjänst Comfort-kollen! Vi går tillsammans med dig igenom allt som rör vatten, värme och energi i ditt hem och sammanställer därefter en checklista med förslag på åtgärder för att sänka dina kostnader.