Handdukstorkstillbehör

Hos Comfort hittar du energibesparande och användarvänliga handdukstillbehör i form av elpatroner och ventiler.

 

Välkommen att ta del av vårt utbud nedan!

Varumärke
Yta
Egenskap

Behöver du tillbehör eller reservdelar till din handdukstork? Finns inte det du behöver online kan du kontakta din närmste Comfort så hjälper de dig.

 

Du kan hålla nere dina energikostnader genom att ansluta en elpatron till handdukstorken. Då har du möjlighet att bestämma när du vill att den ska vara varm. Via en timer kommer elpatronen automatiskt stängas av. Du kan också utrusta din handdukstork genom att hänga på krokar eller korgar för att skapa mer förvaring och hängmöjligheter. Du kan till exempel hänga upp din morgonrock, så att den blir varm och skön till morgonen eller efter duschen.

 

Svedbergs serie Erica kommer med dold anslutning vilket ger dig ett snyggt integrerat helhetsintryck. Finns i svart och krom. Elpatronen har ett temperaturvred om 20-60°C, antifreeze 7±3°C, Timer och Boost på 3h. Med hjälp av NTC sensor känner den av vattnets temperatur och slutar värma, vilket innebär energibesparing.

 

För dig som har vattenburet värmesystem hemma rekommenderar vi Svedbergs rörventil i krom. Ventilen kommer med av- och påreglage.