Vattenfelsbrytare

Förhindra vattenskador med marknadens bästa vattenfelsbrytare och slipp dyra och oväntade vattenskador. En vattenfelsbrytare upptäcker vattenläckage i tid i ditt kök, badrum, källare och tvättstuga. Comfort erbjuder vattenfelsbrytare från godkända varumärken som Grohe och Vatette.

 

Få tryggt och säkert hjälp med installationen! Läs med om vår tjänst Installerat & klart!

Varumärke
Yta
Egenskap

En vattenläcka kan bli en omfattande och kostsam historia. Se därför till att förhindra vattenskador med någon av våra vattenfelsbrytare! Det är det tryggaste sättet att minimera risken.

 

Vattenfelsbrytaren övervakar bostadens hela tappvattensystem och upptäcker allt från små droppläckage till stora flödesläckage som till exempel brustna ledningar. Även dolda läckage, som annars riskerar att orsaka stora skador, kan upptäckas i tid.

 

Fyra fördelar med vattenfelsbrytare 

  • Minimerar risk för alla typer av vattenskador
  • Upptäcker läckor och dolda läckage
  • Inbyggt larm
  • Automatisk vattenavstängning

 

Vattenfelsbrytare Grohe Sense Guard 22500LN0 och Sense kit Smart övervakar vattnets flöde, tryck och temp dygnet runt med automatisk, fjärrstyrd eller manuell avstängningsfunktion.

Via Aquablock-funktionen stängs vattnet av automatiskt om en läcka uppstår och meddelar dig via Grohe Ondus appen. Vattenfelbrytaren ger dig även möjligheten att få koll på hushållets vattenförbrukning med AquaTrack.

Med den smarta funktionen Nest® Home/Away Assist stänger Grohe Sense Guard automatiskt av vattentillförseln när du lämnar hemmet och sätter på den igen när du kommer tillbaka.

 

Vattenfelsbrytare från Vatette övervakar bostadens hela tappvattensystem och upptäcker allt från mindre till stora vattenläckor. Den upptäcker även dolda vattenläckage som riskerar att orsaka stora vattenskador. Vid en detekterat läcka larmar vattenfelsbrytaren och stänger av vattentillförseln.

 

Med en vattenfelsbrytare får du en bra försäkring. Läs vår artikel om vad försäkringbolaget Folksam säger om vattenskador i hemmet.