Toaletter & WC-stolar

Vi erbjuder toaletter och tillbehör från kända varumärken så som Ifö, IDO, Geberit, och Svedbergs. Välj mellan vägghängda eller golvstående toaletter med mjuk- eller hårdsits, soft close-funktion för mjukstängande lock, snålspolande, hygieniska spolkanter och rengöringsvänlig glasyr m.m.

 

Här får du tips om hur du väljer rätt toalettstol
Vi kommer gärna hem och installerar den åt dig, boka Installerat & Klart.

 

Kategori
Varumärke
Yta
Egenskap
  • Rensa filter
  • Filtrera efter...

    • Kategori

    • Varumärke

    • Yta

    • Egenskap

Hur många gånger har du bytt ut din WC-stol hemma? Troligen inte särskilt många. Ändå är toaletten en av de möblerna i hemmet som används allra mest och som står för en stor del av vattenförbrukningen i ett hushåll. Hos Comfort hittar du ett noga utvalt sortiment av hållbara WC-stolar och tillbehör. Välj mellan golvstående eller vägghängda. Vi har även bidéer och urinaler.

 

Inför ditt val av WC-stol/toalett finns det mycket att ta ställning till och det finns många varumärken och modeller att välja mellan. Hos Comfort hittar du marknadens bästa sortiment både när det kommer till kvalitet såväl som design och funktion.
Det finns toalettstolar anpassade för både små och stora badrum. Vissa är högre än standard medan andra är mindre och framtagna för att få plats i små utrymmen.
De flesta är dock standardmodeller - men även då finns ett stort urval och snygga designer att välja på.

 

Drömmer du om ett nytt badrum, men behöver hjälp att förverkliga dina idéer? Då rekommenderar vi vår tjänst Comfort färdigt badrum! Med hjälp av våra erfarna comfortörer tar vi tillsammans med dig fram en tydlig tidplan och en skräddarsydd offert av hela arbetet som innefattar rivning, underarbete, produkter, installation, städning och projektledning.