Golvstående WC

Golvstående WC-stol är den absolut vanligaste modellen i Sverige. När du byter ut din WC-stol har du möjlighet att både bli mer miljövänlig och underlätta rengöringen. Hos Comfort hittar du ett stort sortiment och Bra Val av WC-stolar, med skruvhål eller för limning. Ta del av vårt breda sortiment från IDO, Ifö och Svedbergs.

 

Boka gärna produkten med Installerat och Klart, då installerar vi din nya toalett och forslar bort din gamla.

Varumärke
Yta
Egenskap

När det är dags att byta toalettstol bör du tänka på att den kommer att användas många gånger under en lång tid framåt. Det är därför viktigt att välja en som både stilmässigt passar in i ditt badrum, är praktisk och framför allt hållbar.
Tänk på vilket befintligt avlopp du har i ditt badrum när du ska ersätta din toalett. Se efter om du har en toalett för limning eller för skruvhål.
Ska du däremot renovera hela badrummet har du givetvis fler valmöjligheter!

 

Hos oss hittar du WC-stolar i högsta kvalitet i olika storlekar och utföranden för att passa dina behov. Är du till till exempel lång eller äldre? Då rekommenderar vi någon av våra högre modeller.
Tänk även på att räkna in tillräckligt med utrymme på båda sidor av stolen för en bekvämare upplevelse. Rekommenderat mått är ca 40 cm.
Du kan även genom att välja rätt typ av toalettstol minska på vattenåtgången och dina energikostnader. Flera av våra produkter spolar effektivt med mindre vattenmängd.

 

Vill du få tips på hur du kan sänka din energiförbrukning? Då rekommenderar vi vår rådgivningstjänst Comfort-kollen!
I tjänsten ingår ett hembesök där vi går igenom allt i ditt hem som rör vatten, värme och energi. Efter besöket tar vi fram en checklista med förslag på åtgärder som kan ge dig ett klimatsmartare hem.

 

Här får du tips om hur du väljer rätt toalettstol!