Tvättställ & handfat

Letar du efter ett dubbelhandfat till det stora familjebadrummet eller ett smidigt tvättställ på pelare till den mindre gästtoaletten? Ta del av Comforts utbud av tvättställ och handfat och vattenlås.

 

Handla vårt sortiment online eller besök någon av våra Comfort-butiker!

Kategori
Varumärke
Yta
Egenskap
  • Rensa filter
  • Filtrera efter...

    • Kategori

    • Varumärke

    • Yta

    • Egenskap

När det kommer till val av tvättställ och handfat till badrummet finns det mycket att välja mellan. Det finns tvättställ i olika material, som porslin, betong, rostfritt, keramik, plast, sten och glas. Formerna kan variera från runt eller ovalt, fyrkantigt eller rektangulärt till ett annorlunda blomformat handfat - allt beroende på vilken stil du söker. Vi erbjuder ett stort utbud av tvättställ för alla behov och livsstilar. Fundera på vad du vill ha och skapa ett badrum som passar för just dig och din familj! Tänk på att det ska passa eventuell tillhörande kommod eller underskåp samt få plats i det utrymme du har på badrummet.

 

Hos Comfort hittar du tre tvättställsalternativ: fristående, handfat som används tillsammans med underskåp (möbeltvättställ) samt de som monteras ovanpå eller under en bänkskiva.
Ett fristående handfat ger badrummet ett stilrent intryck och är mycket lätta att hålla rent. Det monteras mot väggen och ansluts till avloppet dolt i vägg eller på golvet. Alla våra tvättställ kommer i porslin vilket garanterar lång hållbarhet eftersom de är enkla att rengöra.
Tänk på att tvättställ måste monteras korrekt och på ett säkert sätt. Fäst med bultar, på konsoler/vägghakar eller ovanpå ett underskåp/badrumsmöbel beroende på modell och väggens material. Våra comfortörer hjälper dig gärna med monteringen. Lägg till vår tjänst Installerat & Klart så kommer vi även hem med produkterna till dig.

 

För dig som planerar att renovera badrummet och behöver hjälp att få ihop allt. Missa inte vår helhetslösning Comfort Färdigt Badrum där vi ansvarar för hela din renovering! Via oss får du en kontaktperson som samordnar allt, och med våra certifierade montörer kan du känna dig trygg med att jobbet blir rätt utfört. I tjänsten ingår tidplan, projektledning, skräddarsydd offert inkluderat hela jobbet - rivning, underarbete, produkter, installation och städning.