Utespa

Vi har flera olika varianter av utespa, välj den modeller och storlek som passar dig och ditt hem. De spabad vi erbjuder är av premiumkvalitet och anpassade för det nordiska klimatet. Köp ett utespa och bada året runt.

Kontakta ditt närmaste Comfort om du har frågor om utespa och dess tillbehör.

Varumärke
Yta
Egenskap

Att kunna ta sig ett dopp på hemmaplan är något många drömmer om. Ett spabad ger dig möjligheten att doppa dig, ta en vattenmassage och njuta precis när du vill. Tänk att ha ett utespa på altanen eller i trädgården och kunna bada ute även om det snöar eller om dagen har blivit kväll. Gör det själv för rekreation eller tillsammans med din familj och vänner.

Oavsett vilket spabad du väljer så är de anpassade efter de nordiska förhållandena vad gäller väder och vind.

Att tänka på när du ska installera utespa

  • Ha inte bråttom när du ska köpa dig ett spabad, vare sig det är för inomhusbruk eller utomhusbruk. Provsitt gärna olika modeller för att känna hur de känns och upplev den faktiska storleken.
  • Se till att mäta hur stort utrymme du har, så du vet hur stort utespa du kan köpa. Det är lätt hänt att man köper för litet eller för stort. Har du plats är det en fördel att välja ett större spabad så man kan få plats fler i badet samtidigt. Glöm inte att även små barn växer och blir större med åren.
  • Ett utespa skall stå plant. Underlag, fundament skall vara stabilt samt klara spabadets totalvikt. Prata med en fackman om du är osäker.
  • Alla elektriska installationer ska utföras av behörig elektriker. El behöver vara framdragen till utvald plats. Behörig elektriker ska ansluta el över en jordfelsbrytare och arbetsbrytare.
  • Ofta levereras utespa till din tomtgräns, så ta hjälp av familj och vänner för att lyfta det till den plats där badet ska stå.
  • Fyll på vatten, läs av kembalansen, fyll på kem efter behov. Det kan vara klokt att tänka på var du ställer spabadet, så det blir enkelt att fylla badet med vatten och tömma det när det behövs.
  • Glöm inte den löpande skötseln av ditt utespa. Tvätta filtret cirka en gång i veckan. Kemdosera och stäm av pH-värdet enligt anvisningen, så får du ett bad som alltid är fräscht.


Bada och njut!

Läs även vår artikel 5 saker att tänka på när du köper ett massagebadkar