Golvvärme

Skapa ett jämt och behagligt inomhusklimat med golvvärme. Våra golvvärmepaket från LK Systems är ett komplett installationspaket där inkoppling görs till befintligt ett- eller tvårörsradiatorsystem.

 

Vi har golvvärme för alla typer av byggnader, rum och golv från 5-20 m². Om du behöver hjälp med större lösningar än 20 m² är du välkommen att kontakta ditt närmaste Comfort!

Kategori
Varumärke
Yta
Egenskap

Golvvärme passar perfekt oavsett om du planerar ett nybygge eller en renovering av din bostad. LK Systems har under lång tid utvecklat och förädlat golvvärmesystem för att garantera ett ekonomiskt, tryggt och miljövänligt system som är enkelt att installera. Kontakta våra comfortörer för pris och hjälp med installationen.

 

LK Golvvärmepaket L8/M5 eller L8/M60 är kompletta installationspaket för golvvärmeytor från 5-10 m². Golvvärmerören i dim 8 gjuts in i avjämningsmassa eller betong.

 

LK Golvvärmepaket L8/M60 kan med hjälp av LK Expansionspaket L8, 5 m² byggas ut till totalt 20 m². För större lösningar än 20 m² är du välkommen att kontakta ditt närmaste Comfort.

 

Med golvvärme får du en jämnare uppvärmning vilket i sin tur leder till att du kan sänka inomhustemperaturen ett par grader, utan att det upplevs kallare.
En investering i golvvärme kan förutom att skapa ett behagligt inomhusklimat även hjälpa dig spara pengar. En rätt byggnads- och värmetekniskt utförd installation tillsammans med till exempel en värmepump kan resultera i bättre värmeekonomi. Golvvärme ingjuten i betong kan tom vara billigare än element, både vid inköp och montering.

 

Det finns två huvudsystem för golvvärme: Elvärme och vattenburen värme. Oavsett vad du väljer har golvvärme många fördelar. Det gäller bara att välja rätt system, kablar, rör och annat material.

 

Läs vår artikel om golvvärme där vi guidar dig att hitta rätt lösning för ditt hem.