Svedbergs

ALLT FÖR BADRUMMET, SOM DU VILL Hos oss hittar du allt för hela badrummet. Från badrumsmöbler, tvättställ och blandare till duschar, badkar, handdukstorkar och WC. Allt passar ihop, färgnyanser, detaljer och materialval, allt håller samma kvalitet och allt levereras samtidigt.

ENKELT ATT ANPASSA
När vi utvecklar och formger våra produkter tänker vi stort och smått. Därför kan du anpassa valen efter dina förhållanden. Stort eller litet badrum spelar ingen roll. Du kan till och med få badrumsmöblerna i vilken färg du vill. Och vill du lägga till det där lilla extra kan du addera SiD till Forma, OK och Stil.

DE VIKTIGA DETALJERNA
När det gäller helhetsintrycket av ett badrum vet vi att detaljerna spelar stor roll. Som till exempel handtag, knoppar, bänkskivor och blandare. Och när det gäller det viktiga ljuset har vi redan gjort ett kvalitetsval åt dig och monterat in energisnåla och säkra belysningar.

ALLTID 10 ARS GARANTI
Med vår filosofi om kvalitet, materialval och omsorg om detaljer följer vår garanti. Vi ger dig 10 års garanti på de flesta av våra produkter. En fördel för dig som kund och som gör köpet ännu tryggare. Läs mer om våra garantiåtaganden på svedbergs.se

Produkter från Svedbergs

Kategori
Yta
Egenskap
  • Rensa filter
  • Filtrera efter...

    • Kategori

    • Yta

    • Egenskap