Pumpautomater

Vattenpumpar har många användningsområden. De kan användas till både planerade och oplanerade behov, som till exempel vattenförsörjningen till trädgården hemma eller i sommarstugan eller översvämning i källaren. Beroende på vilken typ av pump du väljer klarar den olika typer av uppgifter.

Vi hjälper dig gärna med valet av vattenpump. Kontakta oss på Comfort. Vi säljer fler pumpar än dem som visas i vår e-handel.


Kategori
Varumärke
Yta
Egenskap

En vattenpump har många användningsområden. Den kan dels användas till planerade behov för att sköta vattenförsörjningen i trädgården hemma eller i sommarstugan, dels till mer oplanerade händelser som översvämning. Beroende på vilken typ av pump det är så klarar den olika typer av uppgifter.

Med en pumpautomat kan du till exempel förse tvättmaskinen med vatten från en extern vattenkälla samt vattna rabatter och trädgårdsland.

En dränkbar pump använder du till både rent och grumligt vatten. Det gör den idealisk för att pumpa smutsvatten vid översvämning i källaren. Den dränkbara pumpen kan även användas till länspumpning och dränering på andra ställen och i andra situationer.

Universalpumpar passar perfekt för att pumpa dricksvatten eller används främst som bevattningspump för grävda brunnar eller sjövatten.

Vi hjälper dig självklart med installationen om du vill det. Kontakta Comfort för att få offert och bokad tid.