Handdukstorkar

Här hittar du prisvärda, energisnåla och praktiska handdukstorkar från INR, Svedbergs och Smedbo. Du hittar också tillbehör som elpatroner och ventiler. Vi har handdukstorkar för alla badrumsstilar, både stående och liggande, blankpolerat eller mattborstat stål, krom, vitt eller antracit.

 

Kontakta oss på Comfort om du vill ha hjälp vid val av handdukstork.

Kategori
Varumärke
Yta
Egenskap
  • Rensa filter
  • Filtrera efter...

    • Kategori

    • Varumärke

    • Yta

    • Egenskap

Vem vill inte lida in sig i en varm handduk efter en dusch? Handdukstorken värmer och torkar inte enbart väldigt effektivt dina handdukar utan kan även bli en snygg inredningsdetalj i ditt badrum. Eller varför inte i hallen, tvättstugan eller köket, där man kan vilja torka blöta kläder eller kökshanddukar.

 

Handdukstorkar kommer generellt i tre olika utföranden och du bör välja variant beroende på vilket värmesystem du har i ditt hem. Du kan välja att ansluta handdukstorken med värmesystemen: el, vattenburen eller kombinerad. Det kan vara svårt att veta vilket värmesystem du har eller passar bäst för ditt hem, men kontakta gärna oss på Comfort så hjälper vi dig.

 

Hos Comfort hittar du handdukstorkar i flera olika stilar för att matcha ditt badrum och dina behov.
El-handdukstorken är en smidig lösning och passar i de flesta badrum. Inkopplingen är väldigt enkel! Sätt i sladden i närmaste kontakt och den är igång.

Vattenburen handdukstork kopplas ihop med hemmets befintliga vattensystem och tar i sin tur tillvara på den värme som redan cirkulerar i bostaden. Under årets varma period, när vattnet i värmesystemet inte värms upp på samma sätt som under resten av året kan torken behöva kompletteras med en elpatron. Ta del av våra elpatroner under Handdukstorkstillbehör!

 

Vill du i samband med installationen av handdukstork få koll på att ditt vatten- och värmesystem fungerar som det ska och även få förslag på hur du kan minska dina energikostnader?
Comfort-kollen är vår rådgivningstjänst som ger dig möjligheten att skapa ett miljösmartare hem! Vi gör ett hembesök och går igenom allt som rör vatten, värme och energi. Därefter får du en checklista med förslag på åtgärder som kan ge dig lägre energikostnader.
Om du så önskar kan vi även hjälpa till i nästa steg med lämpliga åtgärder, val av produkter, leverans, installation och bortforsling av gamla produkter!